RX Garage - Valckenisseweg 1b   4411RJ   Rilland    Tel 0113 - 552555        
CONTACT HUIDIG AANBOD MAZDA MPS HOME
  Kwaliteit

Bij auto's met een rotatie of wankel motor ontbreken de kwetsbare distributie riem of ketting, nokkenas, kleppen klepveren... lees meer...

  Service

Voor de nu nog rijdende Rx'en kunnen wij het reguliere onderhoud doen maar ook, revisies of aanpassingen aan de motoren...

  Diversiteit

Speciale projecten zijn o.a. ook motoren met streetpoort, bridgepoort of de ultieme "peripheral" inlaat. Een ombouw naar een 4-rotor...

 
Openingstijden

Werkplaats / Showroom

Maandag tot en met vrijdag
08.00 - 18.30 uur

Zaterdag
08.00 - 17.00 uur

 

Contact - locatie

Locatie in Google maps - Rilland

RX Garage - Autobedrijf Hoebeke
Valckenisseweg 1b
4411RJ Rilland

Telefoon: 0113 - 552555
Fax: 0113 - 552515

Locatie in Google maps

Website Auto Hoebeke

 
Over Ons RXgarage een onderdeel van autohoebeke

RXgarage is een garage gespecialiseerd in auto's met een rotatie of wankel motor.
Het concept van Dr. Felix Wankel is o.a. via Mazda in de loop der jaren verder ontwikkeld met nog steeds het beste behouden van de trillingvrije loop, de eenvoud van de draaiende delen en het volledig ontbreken van een kwetsbare distributie riem of ketting, nokkenas, kleppen klepveren e.d.heeft er voor gezorgd dat zelfs in deze tijd nog steeds zeer veel vermogen uit een kleine volume 1300cc gehaald kan worden. Ook de ontwikkeling van de rotatie waterstof motor heeft grote voordelen.

Voor de nu nog rijdende Rx'en kunnen wij het reguliere onderhoud doen maar ook, revisies of aanpassingen aan de motoren of componenten daar om heen.
Onze ervaring gaar terug naar de RX-2 welke vanaf reeds 1971 bij ons in onderhoud waren. Dit is via de reeks RX-3, 4 ,5 en de RX-7 door gegaan.
Tegenwoordig zijn de RX-8 reeksen onze specialiteit. Maar ook de speciale 3-rotor motoren van de japanse Cosmo's zijn bij ons aanwezig.

Een andere activiteit is import van de speciale rotatie modellen rechtstreeks uit Japan. Wij zoeken de door u gewenste auto op en kunnen ook zorgen voor het NL kenteken.

Speciale projecten zijn o.a. ook motoren met streetpoort, bridgepoort of de ultieme "peripheral" inlaat. Een ombouw naar een 4-rotor staat op het programma.

 

Kortom uw "rotary" is bij ons in goede handen!

Wij zien u graag vrijblijvend in ons bedrijf.